Virtuaaliesittely

Virtuaaliesittely on 360° – valokuvista tehty esitelmä, jonka sisään on upotettu muuta digitaalista sisältöä. Esittelyyn voidaan lisätä ja asemoida videoita, painikkeita, kuvia, dokumentteja, info-laatikoita, tiedotteita, kysymyksiä, linkkejä tai mitä tahansa muuta sisältöä. 

Virtuaaliesittely on edullinen ja nopea tapa esitellä toimitiloja, huoneistoja, alueita tai mikä tahansa muita kohteita internetissä.

Esityksessä pääset tutustumaan kohteeseen ja liikkumaan sen sisässä niin kuin itse olisi paikan päällä. Liikkuminen onnistuu helposti hiirellä tai sormella siirtyen ja klikkailemalla. Kokeile vaikka!

Se toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä tai voidaan vaikka asettaa toimimaan aulatelevisioissa ilman internettiä.

Esittely voidaan rakentaa juuri sellaiseksi kuin sinä haluat.

Virtuaaliesittely pystytään lisäämään kotisivuille muiden käytettäväksi ja katseltavaksi tai lähettämään se sähköpostilla eteenpäin.

Virtuaaliesittelyn voi lisätä osaksi Googlen karttapalvelun Street View ‑näkymää, jolloin käyttäjät pääsevät tutustumaan kohteeseen suoraan Googlen karttapalvelusta.

Kysy lisää virtuaaliesittelyistä. marko @ julkikuva.fi